Inauto, vouchere si reduceri pentru servicii de spalatorie si detailing auto, oferte speciale pentru firme, Bucuresti, Calea Vitan - sector 3.

Oferte speciale / Abonamente

Abonamente 4+1La 4 spalari (interior sau exterior) beneficiati de a 5-a spalare gratuit. Nu trebuie decat sa cereti acest abonament la casieria spalatoriei.

Abonament VIPIn numar limitat oferim acest abonament la tariful de 100ron/luna. Acest tip de abonament include un numar de maxim 10 spalari interior/exterior pentru luna in curs si este valabil pentru un autoturism. Se accepta si 2 autoturisme/proprietar. Pentru mai multe detalii folositi rubrica contact.

Abonamente firmeFirmele care detin flote auto de minim 5 masini au reducere de aprox 20% pentru toate serviciile oferite de noi. Se incheie un contract, iar facturile se emit la sfarsitul fiecarei luni. Pentru mai multe detalii contactati-ne prin e-mail sau telefonic.

Reduceri de pana la 50% afisate periodic

Pentru a beneficia de acest voucher trebuie sa il printati sau sa ii faceti o poza clara cu ajutorul telefonului.


25 Septembrie - 25 Decembrie 15 RON in loc de 40 RON - Spalat exterior/interior + Degresat

Voucherul include: Spalat interior&exterior, degresare caroserie, spalat covorase, spalat jenti, ceara lichida, solutie pentru cauciucuri, parfum. Durata de timp: 40 minute Click aici pentru voucher


Aceste vouchere sunt valabile pana la data de 25 Decembrie inclusiv